marți, 21 octombrie 2008

Pentru oamenii de care mi-e dor

...si cu care nu am niciodata destul timp sa vorbesc.
Evenimentele acestei luni:
Am fost la Festivalul dramaturgiei Romanesti, care s-a dovedit mai bun decat anul trecut.
Am dansat la concert la Ternipe si la Taraful din Clejani. Am ascultat-o cu placere, dar intr-o atmosfera destul de ciudata, pe Maria Raducanu.


Ternipe - Arva Asszony


Taraful din Clejani - Dumbala dumba


Maria Raducanu - Trei focuri arde pe lume

Am fost la:
  • Deformatii, un spectacol despre fricile trecute, prezente si poate viitoare, scris destul de pueril si neimpresionant
  • Boala familiei M, regia Radu Afrim, care nu se dezminte nici de data asta
  • Poimaine alaltaieri, care m-a impresionat prin creativitatea scenografiei, a costumelor si a firului fiecarei povestiri. Spectatorii au stat pe scena, spectacolul jucandu-se aproape, ceea ce a contat enorm. S-ar putea pune in scena cu succes intr-un club.
  • Portretul Doamnei T, cu Olga Tudorache. Un spectacol care a fost destul de simplist. Impresionant a fost faptul ca actrita are o varsta si un palmares de-a dreptul extraordinare.
Am fost la 2 nunti frumoase. Desi am vazut destul de multi oameni porniti impotriva ideei de nunta, din cauza micilor lururi enervante, inevitabile, mie mi se pare mult mai important ce fel de oameni sunt mirii, invitatii si cum e muzica si nu in ultimul rand ce persoana esti tu, adica dornic(a) sa te simti bine sau sa te lamentezi.
La nunta Adinei a fost foarte bie organizata partea de muzica, asezarea la mese a fost facuta foarte inteligent si am revazut oamenii cu care nu am timp sa ma vad prea des. S-a ras in hohote si s-a dansat pana la epuizare. A fost o combinatie intre o petrecere de gala si vechile noastre iesiri in grup ca sa dansam. A durat mai bine de 12 ore, de la 2-3 dupa-amiaza la 3 si ceva noaptea.
La nunta Andei, m-au distrat nespus nasa si nasul pe care nu-i cunosteam de nici o culoare si in masina carora am nimerit pentru plimbatul intre casatoria civila si cea religioasa si cu care aveau o groaza de glume in program Au fost cei mai destinsi nasi pe care i-am vazut. In rest alti colegi, alta lume , alta distractie.
Cat despre bloggeri:
Am gatit de doua ori cu Cami, condimentat cu discutii si Radu imi datoreaza un iesit la o cafea.